Pizza på libabröd

Pizzasugen? Unna dig själv en hemmagjord libapizza! Det går både snabbt och enkelt att göra men är framför allt väldigt gott.

Pizza på libabröd går att göra i olika varianter för att passa alla smaker, testa dig fram eller följ dietist, författaren, föreläsaren och träningsprofilen Karoline Petterssons recept nedan.

Ingredienser:

  • 1 libabröd
  • 1 lätt crèmefraiche vitlök/parmesan
  • 1 påse riven ost
  • 1 paket kalkonskivor
  • ½ rödlök
  • salt
  • peppar
  • ruccola
  • ½ mozzarella
  • nötter

Gör så här:

Börja med att lägga ett libabröd på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut lätt crèmefraiche på hela brödet och toppa med kalkonskivor, rödlök salt och peppar. In i ugnen i ca 12–15 minuter på 200 grader. Ta sedan ut och servera med mozzarella och ruccola, avsluta med lite nötter. Smaklig måltid!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.