Proteincrêpes

Har ni sett att mataffärerna äntligen har börjat sälja jordgubbar? Passa på att göra dessa proteincrêpes med hemmagjord Nutella och färska jordgubbar till efterrätt i helgen för en garanterad succé!

Ingredienser

  • 1/2 dl äggvita
  • 1 tsk rismjöl
  • 1/2 tsk fiberhusk/psyllium
  • Nutella
  • Jordgubbar
  • Kanel
  • Kokosolja
  • Honung

Gör så här

  • Vispa samman äggvita, rismjöl och fiberhusk/psyllium så att det inte blir några klumpar.
  • Hetta upp en stekpanna till medelvärme, smält kokosolja i stekpannan och häll i smeten (blir en liten pannkaka).
  • Vänd när ytan på crêpsen har blivit gyllenbrun och stek en minut på andra sidan.
  • Lägg crêpsen på en tallrik och låt svalna en stund. Bred sedan på Nutella på halva crêpsen och lägg på skivade jordgubbar på Nutellan.
  • Vik sedan över den andra delen av crêpsen och lägg tillbaka ned i stekpannan med lite kokosolja och strö över kanel och lite honung.
  • Stek på båda sidor tills crêpsen har fått en fin färg.
  • Servera med mer jordgubbar och kalorifri chokladsås.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.