Kladdkakan – ett av våra mest hyllade bakverk! Lika enkel som den är att göra är den god, och om du funderat på om det kanske finns ett lite nyttigare alternativ, så är svaret ja! Testa denna supergoda, proteinrika variant av kladdkakan och njut.
Ingredienser till cirka åtta bitar: 1 dl proteinpulver med chokladsmak 3 msk kakao 2 ägg 0,5 dl valfritt mjöl 0,5 dl kokosolja 1 dl valfritt sötningsmedel 2 msk kaffe 75 gram mörk choklad En nypa salt
Gör så här: Sätt ugnen på 175°. Blanda alla ingredienser utom chokladen i en skål. Blanda försiktigt så att det inte uppstår bubblor i smeten. Häll över smeten i en bakform (cirka 30 cm i diameter). Grädda mitt i ugnen i cirka 10 minuter. Låt kakan svalna en stund. Häll i grädden i en skål och tillsätt den mörka chokladen. Låt värmas upp i mikron tills det blir en blandbar smet. Häll sedan över allt på kladdkakan. Klart! Toppa gärna med dina favoritbär och lite havssalt.
Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.