Den här mandelkakan är smarrig som en efterrätt – men funkar lika bra som mättande mellanmål. Dessutom glutenfri och utan massa socker, så kolla in receptet.
Då och då behöver vi unna oss något riktigt gott. Som mellis eller gofika. Den här mandelkakan är glutenfri och bakas på mandelmjöl och fiberhusk och sötas med lite honung eller stevia.
Ingredienser för 6-8 bitar: 3 dl mandelmjöl 1 tsk fiberhusk 1 krm vaniljpulver 0,5 krm salt 2 dl grädde 2 ägg 0,5-1 msk honung eller lite stevia (kan uteslutas) 1 msk smör och kokos till formen
Läs noga på förpackningen hur mycket stevia du ska använda, då det lätt kan bli en negativ bismak om du tar för mycket.
Gör så här:
Servera med vispad grädde och färska hallon och blåbär. Njut!
Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.