Smulpaj

Nu har vi påbörjat paj-tider! Rabarbern har precis varit här, jordgubbarna är i full gång och snart kommer hallon, blåbär och äpplen och knackar på. Det finns inte mycket som slår en god smulpaj!

Ingredienser

  • 0,5 dl havregryn
  • 1 msk riven kokos
  • 1 msk kokosmjöl
  • 2 färska dadlar
  • nypa salt
  • nypa kardemumma
  • 1 dl bär
  • 1 krm potatismjöl

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Blanda bär och potatismjöl, lägg i en form.
  • Blanda havregryn, kokos, kokosmjöl, salt och kardemumma i en bunke.
  • Ta ut kärnorna ur dadlarna och hacka dadlarna i småbitar.
  • Blanda i dadlarna med resterande ingredienser och fördela sedan degen över bären.
  • Grädda i mitten av ugnen i cirka 10 min.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.